Blog Runner

Primera Jornada de lliga + segona de copa

Posted on: 25 junio, 2008

Ja s’ha disputat la primera jornada de lliga. Es pot veure que aquest any el campionat estarà molt complicat. Els equips amb els que competim són realment molt potents. De fet aquesta potència es pot veure en els resultats de la primera jornada, cap equip ha guanyat amb claredat els seus partits.

De fet nosaltres hem patit una derrota, segurament pel lamentable estat de forma dels nostres davantes, encara que la tàctica escollida era molt arriscada: un 5-2-3 per jugar al contraatac.

Aquesta tàctica ens va permetre dos objectius importants. El primer era no encaixar una golejada com l’any anterior per evitar rèmores durant la resta de la temporada i el segon estalviar una mica d’esperit per la segona jornada de copa i de lliga. El partit no es donava per perdut, però era molt probable que perdéssim el mig del camp, en conseqüència no tenia sentit intentar lluitar per la possessió de la pilota, per això vam decidir intentar el contraatac. L’experiment va sortir a mitges… bona defensa que ens va permetre només rebre un parell de xuts a porta, malament l’atac que ens va impedir concretar el partit. Així que aprofitarem la conjuntura per continuar entrenant als nostres davanters que ens faran falta a la temporada.

Així mateix la segona jornada de la copa s’ha finalitzat. Per sort hem guanyat 0-5 amb una bona demostració del nostre mig del camp, mig del camp que demostra que ens falta un altre extrem per tal d’aspirar a l’ascens a V, però això serà l’objectiu de la propera temporada.

Desprès d’aquest 0-5 hem quedat aparellats amb un altre equip de VI, la llàstima és que hem de jugar a casa seva, de forma que aquest any sembla que la copa no serà tan beneficiosa com esperàvem… A més de jugar fora de casa tenim el «malefici de tercera ronda», donat que no hem estat mai capaços de superar aquesta ronda… serà aquest any diferent?

Etiquetas:

Deja un comentario

Delícies weberes