Blog Runner

Cirque du Soleil: Quidam

Posted on: 16 septiembre, 2008

Dins de les frustrades vacances d’aquest Setembre teníem pensat fer una pausa per anar a veure Quidam del Cirque du Soleil a Barna. Les entrades les vàrem comprar al Març de forma que vam gaudir d’unes entrades a la tercera filera. Ja havíem vist Alegria fa un parell d’anys però quasi a l’última filera… el canvi va ser notable i el preu de les entrades va estar ben justificat.

La primera part de l’espectacle va ser una mica fluixet, però sentir el so dels diàbolos girant o veure els artistes com s’hi esforçaven va estar prou bé. El canvi es va produir a la segona part. Per mi dels millors espectacles de circ que es poden veure. Aquest parell et ficava els pels de punta, la seva forma de fer, el silenci que es feia… veure la potència de dos cossos humans em va deixar ben parat. Aquests altres van fer el més difícil, van fer una torre de 4 persones sense cordes ni trampolins ni res, tots saltant!!!! I finalment l’espectacle que va fer el Clown va ser definitiu, poques vegades he rigut tant!!!

Llàstima que no tinguessin els DVDs dels espectacles no itinerants… haurem de fer la volta al món per poder veure tot el que poden oferir aquesta gent!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Delícies weberes

Posts Más Vistos

A %d blogueros les gusta esto: