Blog Runner

Hattrick Jornada 8

Posted on: 29 noviembre, 2008

Després de passar l’equador de la temporada 25 a Hattrick, hem aconseguit una fita molt important. Som primers!!!! A més, dels 6 partits que ens queden, tenim 4 a casa i 2 fora.
La lliga està sent molt molt competida. Tant que el fet de quedar primer ens portarà directament a jugar la promoció, sigui qui sigui el primer del grup. Però no veig a l’equip capacitat per jugar a V divisió… els porters han de millorar molt i el mig camp no està al nivell que hauria…

L’equip està responent de forma perfecte i això portarà a fer-ne un ús de la mateixa tàctica la propera temporada, entrenament de porteria fins el final de la copa i després vendre’ls i tornar a començar reforçant l’equip…

El que deia de moment primers amb 17 punts, però el segon i el tercer estan únicament a 1 punt…

A la resta de coneguts…Ahtu Futbol: 6è i a 3 punts del descens… La VI divisió és molt dura i en Yago ho està patint molt. Esperem que salvi el cul de cara a la propera temporada.

Astus’s: 2n i a 2 del primer. A la penúltima jornada hi haurà una lluita molt bona amb el primer a casa d’en Pata… a veure si pot pujar a IX.

Betikitos: 2n a 3 del primer. Temporada irregular, però sortir del pou de VIII és el que té, lligues molt dures i competides. A veure si hi ha sort i pots pujar a VII.

Bloody Inter: 1r a 6 del 2n. Temporada perfecte, porta 24 de 24 i sembla que pujarà a V… espero poder-lo seguir prou aviat.

Esportiu Barretinaire: 1r a 6 del tercer. Per fi sembla que en Jordi pujarà a VI…

joga chemically: 1r a 8 del 3è. La lluita per ser primer és molt dura, però sembla que l’ascens està totalment assegurat. Felicitats plani.

Kempes Team: 3è a 4 del 2n. No podrà lluitar per pujar a VI si no fem una arreada final Eloy!!!!!

Pajarus Team: 4t en terra de ningú. Una temporada més l’equip d’en Rafel sembla que navega a terra de ningú…

Etiquetas:

Deja un comentario

Delícies weberes